Professionals

Pijlers in de dienstverlening van HWRK zijn kennis, ervaring en kwaliteitsbesef. HWRK professionals luisteren naar u en komen met maatwerk want geen vraagstuk is hetzelfde. Samen met de opdrachtgever zoekt HWRK naar werkwijze en resultaten die aansluiten bij de kerntaken van de organisatie.

Advies

Advies
HWRK levert onafhankelijk advies.

Onze adviseurs hebben elk hun eigen expertise. Om aan te sluiten bij de vraag zoeken we de juiste match tussen adviseur en vraagstuk. Uitgaand van een analyse volgt een gedegen advies. Met de opdrachtgever wordt bepaald of en hoe uitvoering plaats zal vinden.

Projectmanagement

Projectmanagement
Een project staat nooit op zichzelf

HWRK projectmanagers hebben niet alleen het projectdoel maar ook het effect van het project op de organisatie voor ogen. HWRK zorgt voor coördinatie en implementatie binnen tijdplan en budget. De projectmanager zorgt voor afstemming met eindgebruikers en belanghebbenden.

Interim management

Interim management
Interim managers op elk niveau

HWRK kan capaciteitsproblemen opvangen met professionals op elk niveau. Van huismeesters en receptionisten tot senior facility managers. Samen met een opdrachtgever wordt de best passende kandidaat ingezet tegen transparante tarieven.