Housing Noord-Holland

HWRK Housing Noord-Holland heeft ervaring in het van A-Z faciliteren van zowel profit als non-profit organisaties in Noord-Holland bij vraagstukken over vastgoed, huisvesting en inrichting. Zo begeleidt HWRK van initiatieffase tot oplevering in een renovatie of nieuwbouw project of delen daarvan zoals het schrijven van een Programma van Eisen, interieuradvies of verhuiscoördinatie. Onderstaand vindt u meer informatie.

Vastgoed diagnose

Vastgoed diagnose

De HWRK Vastgoed Interventie diagnose is een efficiënt hulpmiddel dat vastgoed letterlijk in kaart brengt. Gegevens over de onderhoudsstatus, het gebruik, de kwaliteit en de exploitatie afgezet tegen de vraag worden in geografische kaarten geplaatst. Hiermee krijgt u in een oogopslag zicht op houden, afstoten of herbestemmen van locaties en de opties voor efficiënter gebruik. De Vastgoed ID is breed inzetbaar. Denk aan scholen, maatschappelijk vastgoed maar ook aan zorggebouwen. De analyse kan ook de opstap zijn naar de ontwikkeling van een strategisch vastgoedplan.

Locatiekeuze, renovatie, nieuwbouw Noord-Holland

Locatiekeuze, renovatie, nieuwbouw Noord-Holland

Indien een organisatie behoefte heeft aan uitbreiding, renovatie of nieuwbouw in Noord-Holland dan kan HWRK helpen bij het maken van deze keuze. Samen bekijken we of bestaande bouw of nieuwbouw de beste optie is. Zoeken en vergelijken van geschikte locaties, onafhankelijk advies geven of vertegenwoordiging bij aankoop of huur behoort tot de mogelijkheden.