Skip links

Project omschrijving

De drie gemeenten Vianen, Leerdam en Zederik gaan voortaan samen verder als gemeente Vijfheerenlanden maar behouden elk hun gemeentehuis. Bij de fusie ontwikkelde en realiseerde HWRK voor elk van de gemeentehuizen een werkplekconcept voor de kersverse gemeente en we ontwikkelden een integraal facilitair beleid.

De gemeente Vijfheerenlanden beschikt nu over een fris werkplekconcept dat tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk maakt en dat de onderlinge samenwerking tussen de drie gemeenten stimuleert en faciliteert. Tegelijkertijd profiteert de gemeente van over een nieuwe facilitaire organisatie. HWRK inventariseerde de dienstverlening, harmoniseerde contracten en beschreef processen. Het resultaat is facilitaire dienstverlening die meer plaatsvindt op basis van de vraag van de organisatie in plaats van het aanbod.

Aan de hand van een doorkijkje naar de dienstverlening van de toekomst heeft een professional van HWRK het facilitair beleid gepresenteerd en geïntroduceerd. HWRK heeft ook een facilitair coördinator op interim-basis ingezet die bodediensten heeft gecoacht naar de nieuwe werkwijze.

Hebt u een soortgelijke wens of wilt u meer weten over deze opdracht? Neem contact met ons op.

Details

Opdrachtgever: Gemeente Vijfheerenlanden