Skip links

Project omschrijving

HWRK begeleidde NRC Media bij de verhuizing naar Amsterdam, ondersteunde bij de implementatie van een nieuw werkplekconcept en begeleidde de renovatie van de redactie in Den Haag. NRC Media verhuisde onder projectmanagement van HWRK van Rotterdam naar een spraakmakend pand aan het Rokin in Amsterdam. Het nieuwe onderkomen, de voormalige Optiebeurs met ruim 330 nieuwe werkplekken, werd naar ontwerp van Architectenbureau Jaap Dijkman ingrijpend gerenoveerd met toepassing van duurzame materialen.

Bijzonder was de inbreng in het ontwerpproces van een eigen meubellijn, passend in het nieuwe werkplekconcept in lijn met de arbo-eisen. In samenwerking met NRC Horeca werd voor medewerkers het lunchconcept ‘Broodtafel’ uitgewerkt. Daardoor kunnen medewerkers binnen de werkkostenregeling in een horecagelegenheid de lunch gebruiken. Dat helpt NRC Media om nieuwsfeiten naar zich toe te halen. Medewerkers kunnen gasten in het restaurant ontmoeten.

Naast de coördinatie van de verhuizing heeft HWRK de facilitaire opstart en de verhuiscoördinatie verzorgd en het oude pand ontmanteld en opgeleverd aan de verhuurder. Ook voor de politieke redactie van NRC in Den Haag werd de huisvesting aangepakt. HWRK begeleidde de renovatie en regelde tijdelijke huisvesting en het nieuwe huurcontract, verzorgde de interieurarchitectuur en coördineerde de inrichting en verhuizingen.

Hebt u een soortgelijke wens of wilt u meer weten over deze opdracht? Neem contact met ons op.

Details

Opdrachtgever: NRC Media