Ervaring geeft vertrouwen

Professionals van HWRK

Voor elk vraagstuk op het gebied van vastgoed, huisvesting en facilitaire dienstverlening kunt u de professionals van HWRK inschakelen. Zij geven u onafhankelijk advies, gaan aan de slag als interim-manager of vervullen de functie van projectmanager. U haalt altijd iemand in huis die ter zake kundig is en die u ondersteunt volgens de pijlers van onze dienstverlening: kennis, ervaring en kwaliteitsbesef.

Werkomgeving

Professionals als adviseurs

Adviseurs van HWRK hebben elk hun eigen expertise. Om aan te sluiten bij uw wens zoeken we de juiste match tussen adviseur en vraagstuk. Een advies van HWRK is altijd onafhankelijk en vrijblijvend. Samen met u bepalen we of en hoe het advies uitgevoerd wordt.
Rens van Hal

Rens van Hal

“Je kan een mooi gebouw hebben, maar als niemand er in kan werken, heb je er niks aan.”

Rens adviseert momenteel organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en werkplekconcepten. In zijn vrije tijd is hij hartstochtelijk bergbeklimmer. Een opdracht ziet hij dan ook als een tocht waarop hij zijn cliënten meeneemt. Als een berggids, zeg maar.

Een van de meest in het oog springende competenties van Rens is zijn analytisch vermogen (“op de Kunstacademie werd me dat vaak verweten, maar in de loop der jaren heb ik er toch een hoop plezier aan beleefd”). Maar bovenal vindt Rens dat een gebouw moet passen als een jas. Pas als hij dat voor elkaar heeft, is hij tevreden.

Tara Moorman

Tara Moorman

“Wat wil je gaan doen in die ruimte? Dat moet de eerste vraag zijn.”

Tara heeft van nature een open houding. Communiceren is dan ook bepaald geen probleem voor haar. Van Raad van Bestuur tot architect, van aannemer tot schoonmaakploeg. Oftewel; van opdrachtgever tot gebruiker, want die laatste wordt niet altijd volledig meegenomen in het traject. Dus daar wil Tara dan graag de tolk voor zijn.

Het halen van de deadline van een haastklus geeft haar een kick, maar het begeleiden van een project van helemaal nul tot aan de kleinste puntjes op de “i”, daar gaat haar hart ook echt sneller van kloppen!

Lisa de Rijke

Lisa de Rijke

“Werken op een plek die werkt voor jou”

Werken met mensen, dat is waar Lisa gelukkig van wordt. Met mensen om tafel gaan zitten en dan samen tot een concept komen waar die mensen enthousiast van worden, waar ze energie van krijgen.

Dat betekent; luisteren, denken vanuit de gebruiker en vragen stellen, want Lisa is kneiternieuwsgierig. Wat heb jij nodig, wat werkt voor jou? Hoe gaan we het zo inrichten dat jij optimaal datgene kan doen waar jij goed in bent?
Vragen en dóórvragen, dóórzoeken, tot er een oplossing komt die niet gewoon goed is, maar optimaal!

Want waar het uiteindelijk op neerkomt voor Lisa: Als jij naar een plek komt om te werken, moet die plek ook werken voor jou.

Helen de Baat

Helen de Baat

“Dat het goed blijft gaan als ik weer weg ben, dat zie ik als mijn taak.”

Net als haar collega’s bij HWRK is Helen een veelzijdig consultant. Wat haar onder andere typeert is het belang dat ze aan ze hecht om haar opdrachtgevers onafhankelijk van haar te maken.

Maar ook dat dingen die ingewikkeld lijken, ineens verrassend simpel worden als je hier met Helen over praat. En dat ze dingen graag vanuit een andere invalshoek bekijkt, waar dan weer creatieve oplossingen uit voortkomen.

Niemand weet alles, maar iedereen weet iets. Als je al die “ietsen” bij elkaar brengt, kunnen mooie dingen gebeuren. En dat is nou net waar Helen op in zet.

Hilde Benning

Hilde Benning

“Ik krijg iedereen mee voor het gewenste resultaat.”

Met de nodige ervaring in de hospitality branche in haar rugzak, stapte Hilde over naar uitdaging op het gebied van huisvesting en facility management. Waar haar ervaring en kwaliteiten ook prima uit de verf bleken te komen. Naast de ambitie om kwaliteit te leveren, heeft Hilde een natuurlijke aanleg voor structuur en een oog voor detail. En niet te vergeten een brede belangstelling. Want of het nou om een verbouwing gaat, om een huisvestingsvraagstuk, of om het schrijven van beleidsstukken, Hilde draait haar hand er niet voor om.

Ze ziet een vraagstuk als een puzzel, en Hilde puzzelt graag: alle stukjes op hun plaats krijgen en uitpluizen tot de oplossing in beeld komt.
Hilde vindt het ook belangrijk dat die oplossing duurzaam is, maar dan wel zó dat duurzaam ook werkzaam is. Kan dat? Natuurlijk kan dat. Wel bij Hilde in ieder geval.

Tom Burgers

Tom Burgers

“Net dat kleine beetje buiten de lijntjes kleuren.”

Een duizendpoot kun je hem ook wel noemen. Van voetbal tot golf en van herhuisvesting tot procesoptimalisatie – Diversiteit is waar Tom van houdt, zowel tijdens werk als in zijn vrije tijd. Hoe meer hij kan leren en hoe meer ervaring hij kan op doen, des te beter eigenlijk. ‘Wat kan sneller en effectiever?’ en ‘hoe pakken we dit net even anders aan?’ zijn vragen die Tom altijd stelt tijdens een opdracht. Nadat hij het vertrouwen van de opdrachtgever heeft gewonnen, is hij op zijn best wanneer hij een proces zo efficiënt mogelijk kan inrichten. En dan het liefst op creatieve wijze. Want het voor de hand liggende pad bewandelen is ook zo saai, toch?

Rosanne Strijker

Rosanne Strijker

Mijn onderzoek naar medewerkersbetrokkenheid in hybride werksituaties heeft mij een diep inzicht gegeven in het belang van een plezierige en stimulerende werkomgeving. Het realiseren van zo’n werkomgeving is een kwestie van vragen en dóórvragen.

Daarbij formuleer ik, samen met de opdrachtgever en de gebruiker, eerst het eindresultaat; wat hebben we voor ogen? Om dan van daaruit stapsgewijs terug te redeneren en de route stap voor stap in kaart te brengen.

Dat vraagt om een gestructureerde en analytische geest, maar ook om creativiteit. Analytisch om de vraagstelling te formuleren, en creatief om vervolgens met een oplossing te komen. En dan mensen te kunnen verrassen met een out of the box-idee, dat geeft veel bevrediging. Voor mij én voor de gebruikers.

Roni Ahmad

Roni Ahmad

“Iets neerzetten waar anderen jarenlang plezier van hebben”

Zijn passie voor gastvrijheid, dienstverlening en klanttevredenheid, leidden Roni in eerste instantie naar de horeca. Maar hij wilde meer uit zichzelf halen, zichzelf verbreden en verdiepen. Meer variatie, meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging. Die ambitie bracht hem bij Housing en Facility management. En bij HWRK.
Ondernemer zijn, je eigen projecten runnen, vereist een continue scherpte, een continu vernieuwen van jezelf. Dat is de uitdaging die Roni zocht, en blijft zoeken.

In zijn vrije tijd kampeert Roni graag. Maar dan wel het echte werk: in de vrije natuur! Dat heeft hem geleerd te denken vanuit eenvoud. Geen luxe om de luxe, maar neerzetten wat nodig is en wáár het nodig is. Dan is “Duurzaamheid” ook geen modewoord meer, maar de combinatie van doelgerichtheid en creativiteit.

Interim-managers

Behoefte aan een extra medewerker op een sleutelpositie, voor korte of langere tijd? HWRK vangt uw capaciteitsproblemen op met de juiste professionals. Bijvoorbeeld voor de operationele aansturing of als ondersteuning van de facilitaire organisatie. Maar we kunnen ook iemand inzetten voor strategische advisering. U krijgt altijd de kandidaat die het best past bij de opgave.

Projectmanagers

HWRK-projectmanagers hebben zowel het doel als het effect van het project op uw organisatie scherp voor ogen. Zij geven het projectresultaat tijdig en binnen budget de juiste plek in uw organisatie en verzorgen de communicatie over het resultaat naar alle belanghebbenden.

We vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over HWRK en onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Of hebt u een concrete vraag of wens? Laat het ons weten en u hoort binnen één werkdag van ons.

© 2024 HWRK. Alle rechten voorbehouden.