Skip links

Professionals

HWRK heeft ervaring in het van A-Z faciliteren van zowel profit als non-profit organisaties bij vraagstukken over vastgoed, huisvesting en inrichting. Zo begeleidt HWRK van initiatieffase tot oplevering in een renovatie of nieuwbouw project of delen daarvan zoals het schrijven van een Programma van Eisen, interieuradvies of verhuiscoördinatie. Onderstaand vindt u meer informatie.

Advies

Onze adviseurs hebben elk hun eigen expertise. Om aan te sluiten bij de vraag zoeken we de juiste match tussen adviseur en vraagstuk. Uitgaand van een analyse volgt een gedegen advies. Met de opdrachtgever wordt bepaald of en hoe uitvoering plaats zal vinden.

Projectmanagement

HWRK projectmanagers hebben niet alleen het projectdoel maar ook het effect van het project op de organisatie voor ogen. HWRK zorgt voor coördinatie en implementatie binnen tijdplan en budget. De projectmanager zorgt voor afstemming met eindgebruikers en belanghebbenden.

 

Interim management

HWRK kan capaciteitsproblemen opvangen met professionals op elk niveau. Van huismeesters en receptionisten tot senior facility managers. Samen met een opdrachtgever wordt de best passende kandidaat ingezet tegen transparante tarieven.