Deloitte

Projectmanagement en nieuwe werkplekconcepten voor Deloitte

Project omschrijving

Deloitte is een wereldwijd opererende organisatie in de zakelijke en financiële dienstverlening. Met een innovatieve vastgoedstrategie heeft Deloitte in de afgelopen jaren op verschillende locaties in Nederland kantoorpanden ontwikkeld en geschikt gemaakt voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken (TPOW).

HWRK was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het werkplekconcept, het opstellen van de PvE’s en het projectmanagement tijdens de renovatie en nieuwbouw van kantoorpanden van Deloitte. Ook begeleidden we de medewerkers bij de introductie van TPOW.

Bij de start van deze verandering plaatste HWRK een ervaren projectleider voor het complete traject – van planvorming tot en met het ‘inhuizen’ van medewerkers. Hij ontwikkelde, samen met de organisatie, het nieuwe werkplekconcept, stelde technische, functionele en ruimtelijke programma’s van eisen op, nam het voortouw bij projectmanagement voor nieuwbouw en was betrokken bij de implementatie van nieuwe werkplekconcepten.

Hebt u een soortgelijke wens of wilt u meer weten over deze opdracht? Neem contact met ons op.

We vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over HWRK en onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Of hebt u een concrete vraag of wens? Laat het ons weten en u hoort binnen één werkdag van ons.

© 2024 HWRK. Alle rechten voorbehouden.