kijvelanden TBS Kliniek

Facilitaire dienstverlening klaarmaken voor de toekomst bij Fivoor

Project omschrijving

Fivoor is een organisatie voor forensische en intensieve psychiatrie ontstaan uit samenwerking tussen FPC Kijvelanden, Palier en Avonturijn. Binnen deze sterke keten van behandeling, begeleiding en beveiliging vervulde een interim-professional van HWRK de rol van manager Gebouwen & Techniek.

Voor Forensisch Psychiatrisch Centrum Kijvelanden zette zij planmatig beheer en onderhoud op voor gebouwen en zij professionaliseerde diverse processen. Dat hielp om de facilitaire dienstverlening van drie klinieken en vier poliklinieken beter aan te laten sluiten bij het primaire proces en beter benaderbaar te maken voor de organisatie.

Zo richtte zij een servicedesk in, koos en implementeerde een facilitair managementinformatiesysteem (FMIS) en stelde planmatig gebouwonderhoud op. HWRK leverde ook een belangrijke bijdrage aan de inrichting van het inkoopbeleid en voerde met succes een nieuw purchase-to-pay-systeem in. De facilitaire organisatie is hiermee toekomstbestendig gemaakt en aanzienlijk beter te besturen.

Ook is HWRK ingeschakeld om de verhuiscoördinatie voor Fivoor Ambulant in Dordrecht op te pakken. Bij afronding hebben we een handboek opgeleverd dat voor verschillende verhuisprojecten te gebruiken is.

Hebt u een soortgelijke wens of wilt u meer weten over deze opdracht? Neem contact met ons op.

We vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over HWRK en onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Of hebt u een concrete vraag of wens? Laat het ons weten en u hoort binnen één werkdag van ons.

© 2024 HWRK. Alle rechten voorbehouden.